Майк Тайсън категоричен: Джошуа и Усик не биха имали шансове срещу мен


Майк Тайсън категоричен: Джошуа и Усик не биха имали шансове срещу мен
Снимка: Guliver/GettyImages

10405 0

Легендарният боксьор Майк Тайсън заяви, че не е останал впечатлен от мача за световната титла в тежка категория между Антъни Джошуа и Олександър Усик. Железният Майк е на мнението, че двамата боксьори не биха имали шансове срещу него в най-добрите му години на ринга.

"Проследих мача внимателно и ако трябва да съм честен, възможно е Джошуа и Усик просто да са имали лоша вечер. От представянето им трябва да призная, че не биха имали шанс срещу мен, в най-добрите ми години. Не останах впечатлен", заяви Майк Тайсън.

"Джошуа не вкара нито един сериозен удар. През цялото време следваше Усик, беше бавен. От друга страна Усик се движеше много, но с изключение на финалните секунди, не успя да го разклати, защото му липсва сила. Определено не това се очаква от мач за световните титли в тежка категория", добави още Тайсън.

Олександър Усик пък вече мисли за шампионския пояс на Тайсън Фюри, който ще го превърне в абсолютен шампион в тежка категория (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички