Парадоксално: Тайсън Фюри не искал втора доза ваксина, за да не се разболее, а накрая точно това се случи


Парадоксално: Тайсън Фюри не искал втора доза ваксина, за да не се разболее, а накрая точно това се случи
Снимка: Getty Images

1511 0

Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър трябваше да се боксират за трети път един срещу друг в края на месец август, но заради положителна проба за КОВИД-19 на Циганския крал срещата бе отложена.

От думите на промоутъра на Фюри Боб Аръм става ясно, че боксьорът вече се е бил ваксинирал с първа доза от продукта на "Moderna", но не е искал да приеме втората преди двубоя, за да не се разболее.

"Тайсън се ваксинира в Маями. Там получи първата доза. Тогава той каза, че не иска втора доза, защото не иска да се разболее след ваксинирането, толкова близо до битката. И в крайна сметка е с COVID-19", казва Аръм, чиито думи са цитирани от "MMA.bg".

"Знаех, че той е получил първа доза и се надявах, че е от Джонсън и Джонсън. Това обаче не беше така. Фюри получи доза от Модерна. Не знам дали тази втора доза значи нещо, защото в крайна сметка и след нея може да хванеш COVID. Не знам дали наистина щеше да има значение", добавя още Боб Аръм.

На този етап няма фиксирана нова дата за мача, но вероятно той ще се проведе най-рано в началото на октомври! Все пак, за битката между Антъни Джошуа и Олександър Усик промени няма и тя ще се състои по план!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички