Майк Тайсън целува и си играе с 20-годишен: Обърка го с малко дете заради заболяване? (ВИДЕО)


Майк Тайсън целува и си играе с 20-годишен: Обърка го с малко дете заради заболяване? (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

5398 0

Майк Тайсън си навлече смях на свой гръб в социалните мрежи след неловка ситуация по време на живо предаване. В нея участваше и Хасбула - интернет сензация, която набира все по-голяма популярност.

Той е 20-годишен дагестанец, който е висок около 100 сантиметра и тежи около 16 килограма. Хасбула Магомедов е роден в Русия и е известен като "Мини Хабиб". Той има генетично заболяване, поради което има физиката и гласа на малко дете. Има дефицит на растежен хормон, известен още като нанизъм.

Той е с над 7,4 милиона последователи в Instagram и негови видеа постоянно циркулират из социалните мрежи. Признавал е, че големият му идол е Хабиб Нурмагомедов. Впоследствие двамата дори се срещнаха на живо и станаха приятели.

Едно от най-новите видеа с Хасбула е именно с легендата Майк Тайсън. Той разменя няколко удара на игра в зоната на главата на Железния Майк, който е сложил ръцете си, за да се предпазва.

След тази размяна обаче го вдига във въздуха и почва да го прегръща и целува като малко дете. Това накара мнозина да са сигурни, че най-младият световен шампион в историята на бокса е нямал представа, че Хасбула е на 20 години. Можете да видите кадрите по-долу в материала.

Преди часове пък легенда в бокса се сети за юмруците на 54-годишния Тайсън и призна, че е било "сякаш го изритал кон" (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички