Майк Тайсън пусна нов сорт канабис - против... импотентност


Майк Тайсън пусна нов сорт канабис - против... импотентност
Снимка: Guliver/GettyImages

1281 0

Легендарният боксьор Майк Тайсън подготвя нов продукт заедно със своята компания за канабис. Американецът откри бизнеса си през 2021 г. и произвежда джойнт в партньорство с медицинската компания "Columbia Care".

Новият продукт на Тайсън ще бъде канабис, който се бори с еректилната дисфункция, пише "The Mirror". Този проблем засяга 52% от мъжете, затова бившият боксьор обединява усилия с известния кечист Рик Флеър. Двамата създават нова компания, наречена "Carma Holdings LLC".

Лице на новия продукт ще бъе именно Флеър, който, също като "Желзения Майк", обича да пуши. Кечистът призна, че има малки познания върху медицинските ползи от канабиса, но се вълнува от новата си роля.

Към днешна дата учените не са открили връзка между пушенето на марихуана и лечението на импотентност, но е възможно такава роля да се припише на канабидиола - едно от химическите съединения в растението. Твърди се, че то подобрява съня и настроението, а също и че помага за стимулиране на кръвния поток, когато се използва като масло.

Тези дни Майк Тайсън коментира изцяло боксови теми и обясни, че има един активен боксьор, срещу когото и той самият би се страхувал да се изправи - ето кой. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички