"Сякаш кон ме изрита": Легенда за юмруците на 54-годишния Майк Тайсън (ВИДЕО)


"Сякаш кон ме изрита": Легенда за юмруците на 54-годишния Майк Тайсън (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

23832 0

Легендата Рой Джоунс-младши се върна към боя си с най-младия световен шампион в историята на бокса Майк Тайсън. Припомняме, че двамата излязоха на ринга един срещу друг в демонстративен двубой през 2020 година.

Двамата се срещнаха отново на ринга, вече надхвърлили 50-те години, след като през миналия век, за кратко, бяха преки конкуренти в битката при най-тежката категория в бокса.

Рой Джоунс-младши се връща към въпросния мач отпреди близо три години. Той призна пред ESNews, че при първия поет удар от Тайсън е имал чувството, че е бил изритан от кон в гърдите.

"Първият път, в който този пич ме удари в гърдите, усетих сякаш кон ме рита в гърдите. Не можех да повярвам, че на тези години удря толкова здраво. Това, което бе още по-впечатляващо - не можех да повярвам, че той все още бе толкова труден за уцелване" - спомня си Рой Джоунс-младши.

"Не можеш да се пуснеш и да го достигнеш, защото ако се пуснеш, той ще те хване, а както казах - рита като кон" - допълни още той.

Наскоро пък Майк Тайсън изуми, че отхапаното ухо е най-хубавото нещо, което е правил в живота си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички