ЛИНК за мача на Антъни Джошуа срещу Джърмейн Франклин


ЛИНК за мача на Антъни Джошуа срещу Джърмейн Франклин
Снимка: GettyImages

5390 0

Антъни Джошуа се изправя срещу Джърмейн Франклин в събота вечер, като залогът е неговата кариера. Британецът е категоричен, че боксовата му кариера приключва, ако не успее да спечели срещу американския си опонент, който от своя страна до момента има само едно поражение. 

Телевизионното излъчване на галавечерта в Лондон започва в 20:00 часа, като мачът на Ей Джей е последен в програмата и се очаква да започне след 23:30 часа българско време. Продължете да четете, за да разберете как може да гледате мача! 

Линк за Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин НА ЖИВО 

Както е известно, българска телевизия няма да излъчи зрелището. Затова всеки желаещ да стане свидетел на случващото се в Лондон, може да го направи чрез стрийминг платформата DAZN (ЛИНК ЗА ГЛЕДАНЕ). 

Платформата е платена, като единствено читателите на Sportlive.bg могат да се възползват от 50% намаление от абонамента в DAZN (последвайте връзката, за да разберете как да се възползвате от предложението). 

Благодарение на една от функционалностите на стрийминг гиганта, може да гледаме Джошуа - Франклин на 4 пъти по-ниска цена (Вижте как, като последвате линка). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички