Легенда в бокса посочи защо Антъни Джошуа и Уайлдър няма да излязат на ринга


Легенда в бокса посочи защо Антъни Джошуа и Уайлдър няма да излязат на ринга
Снимка: GettyImages

2683 0

След голямата победа срещу Робърт Хелениус, Антъни Джошуа е готов за потенциалната битка с Дионтей Уайлдър. Около евнентуалния сблъсък с американеца имаше редица прогнози, но в същото време се появи и мнение, според което въобще не трябва да се стига до подобна битка.

То идва от не кой да е, а бившият световен шампион Джони Нелсън. В интервю за iFL TV, Нелсън изрази мнението си за мача. Според него двубой с Уайлдър няма да има и не трябва да се случва, той дори аргументира твърденията си.

"Това няма и не трябва да се случва в бъдеше. Хърн каза, че това е нещото, което самият иска. Антъни Джошуа пък каза, че това е битка, която екипът му иска, а не самият той. До мач няма да се стигне, повярвайте ми. Боксът е една игра на думи. Все пак, аз смятам, че Ей Джей може да го победи", категоричен е Нелсън.

Съвсем наскоро Ей Джей се би с Роберт Хелениус, когото нокаутира в седмия рунд. Двубоят показа неговите умения и решителност, което в крайна сметка доведе до неговата победа.

Бившият световен шампион продължава да търси своя следващ голям опонент. Еди Хърн пък си позволи да "начертае" пътя пред Антъни Джошуа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички