Антъни Джошуа критикува феновете, които го освиркаха: Някога боксирали ли са се? (ВИДЕО)


Антъни Джошуа критикува феновете, които го освиркаха: Някога боксирали ли са се? (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

2301 0

Антъни Джошуа действа бързо, за да заглуши всички критици, които нарекоха нокаута му в седмия рунд срещу Роберт Хелениус неубедителен. Джошуа трябваше да се изправи срещу колегата си в тежка категория, Дилиyн Уайт, но няколко дни преди двубоя бяха открити "неблагоприятни аналитични резултати" в неговия допинг тест.

Впоследствие финландският ветеран се намеси и успя да ядоса двукратния световен шампион, а връхната точка бяха освирквания и подигравки в "02 Arena" в Лондон.

Освирквания помрачиха настроението на Джошуа

След като успешно победи опонента си и регистрира втората си поредна победа по пътя си на завръщане, Джошуа имаше желание да отхвърли критиките, произтичащи от начина, по който спечели. "Хората трябва да ме оставят на мира, това е моето време на ринга. Оставете ме да продължа да правя това, което искам. Хелениус, казах му да дойде отново. Мисля, че той може да създаде много проблеми:

"Не искам да казвам твърде много. Искам да ви видя феновете отново още два пъти тази година", а на пресконференцията след двубоя допълни: "Някой от боксирал ли се е преди", което явно показа, че никак не са му се понравили освиркванията. А нокаутът му срещу Хелениус наистина беше зловещ, като напомни на "стария" Джошуа преди години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички