Майк Тайсън шокира: Плаках от страх преди всеки мач, страх да не нараня опонента


Майк Тайсън шокира: Плаках от страх преди всеки мач, страх да не нараня опонента
Снимка: Guliver/GettyImages

9246 0

Майк Тайсън завинаги ще остане един от най-великите в историята на бокса. Той бе доминиращ в този спорт в продължение на години, включително и през периода, в който бе абсолютен шампион при най-тежките - между 1987 и 1990 година.

Той е един от най-свирепите мъже и категорично е предизвиквал страх у всеки, който се е изправял срещу него на ринга. Самият Тайсън направи много любопитно признание, че е плакал преди своите мачове.

Той го е правил от страх... Но не от страх за себе си, а от това какво ще стори на своите съперници. Тайсън признава, че много пъти след срещите се е чувствал гузно заради боя, който е хвърлял на опонентите.

"Плаках преди мачовете ми, защото бях доста изплашен. И под изплашен имам предвид изплашен заради това, че ще сторя нещо лошо на човека. Нещо, което семейството му няма да хареса. След това ще съм много гузен и в крайна сметка ще се чувствам много зле" - споделя той за настройката си от миналото.

Припомняме, че неотдавна той направи неофициално завръщане на ринга с мач срещу Рой Джоунс. Наскоро пък Майк Тайсън призна, че иска да се бие с Тайсън Фюри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички