Кубрат Пулев: В балона е като в "Биг Брадър", на които толкова пъти отказвах


Кубрат Пулев: В балона е като в "Биг Брадър", на които толкова пъти отказвах
Снимка: БГНЕС

1706 0

Българската звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев сподели как се чувства в балона и как се отнасят към него организаторите преди големия мач срещу Антъни Джошуа. Пулев ще се бие за световните титли на WBA, WBO и IBF в събота вечерта на стадион "Уембли" пред 1000 души.

"Няма трикчета от страна на щаба на Джошуа, не е както беше с Кличко, малко по-коректни са. Но борбата българските журналисти да бъдат в залата беше огромна, направихме и невъзможното, за да го осигурим. Няма как българските журналисти да не присъстват на мача, пандемията е просто извинение, което те използват умело", започна Кубрат пред колегите от bTV.

ЕТО КОЙ ЩЕ ИЗЛЪЧВА ЗРЕЛИЩЕТО ДЖОШУА - ПУЛЕВ

"В балона се чувствам малко като в "Биг Брадър", толкова пъти отказах да вляза в предаването, сега тук влязохме без да искаме. Но всичко е ОК, нямам проблем, все пак е за няколко дни. Има всякакви условия, но въпросъ е, че сме изолирани. Но по принцип аз в такъв момент съм винаги така. Усещам подкрепата на английските журналисти, че се кефят на всичко това, което съм, което казвам. Кефят се на мисленето ми", продължи боксьорът.

ЕТО КАК ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ В DAZN, ЗА ДА ГЛЕДАТЕ МАЧА

"Напрежение има, но основно го виждам в хората около мен, не у мен самия. Искам да предам поздрави на цяла България, бия се за тях, ще дам всичко, за да се чувстват една идея по-горди и да ги зарадвам", каза още Пулев. А каква добра новина за родните фенове пристигна днес вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички