Тайсън Фюри даде прогноза за изхода от мача Джошуа - Пулев


Тайсън Фюри даде прогноза за изхода от мача Джошуа - Пулев
Снимка: Getty Images/Guliver

11725 0

Въпреки че е известен с хапливия си език и с това, че не ласкае други бойци, Тайсън Фюри отново се е изказал положително за българина Кубрат Пулев. На 12 декември Кобрата излиза в мач срещу Антъни Джошуа, а голяма част от боксовите специалисти и фенове са сигурни в успеха на британеца. Фюри обаче вярва, че съотборникът му в "Топ Ранк" ще се справи с Джошуа.

"Пулев не просто ще спечели, но ще нокаутира Джошуа. Такъв изход от битката ще разстрои другият ми боец - Тайсън Фюри. Вчера обсъдих с него потенциалните му съперници, освен Джошуа, защото Фюри също вярва, че Пулев ще спечели", зави Боб Аръм, цитиран от "The Mirror".

"Тайсън смята, че Кубрат има големи шансове да разклати съперника си", допълни известният боксов промоутър, който не спря да насърчава и подкрепя Пулев от първия ден, в който се знае, че ще има мач срещу такъв съперник. А кой, според Кобрата, е по-добрият боец между Фюри и Джошуа вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички