Кубрат Пулев смята, че един от мениджърите на Дину стои зад жалбата срещу него


Кубрат Пулев смята, че един от мениджърите на Дину стои зад жалбата срещу него
Снимка: принтскрийн

6814 0

Кубрат Пулев, който има доста проблеми за разрешаване след заведеното дело срещу него от Джени Суши, коментира и новината, че Богдан Дину е поискал служебна победа. Румънецът, който обвинява Кобрата, че е постигнал победата си с нечист удар, поиска служебна загуба за българина.

Според Кубрат румънецът се възползва от ситуацията, в която попадна заарди скандалната целувка. "Нали знаеш, когато човек изпадне в лоша позиция, други опитват да се възползват от това. Но претенциите на Дину са абсолютно неоснователни - още същата нощ, след като ми зашиха аркадата в болницата, гледах запис на мача на своя телефон.

В лобито на хотела, където, между другото, беше и Джени Суши. Те си говореха и пиеха, а аз гледах записа на телефона си. Интересното е, че на следващия ден се видяхме с Дину, говорихме си, даже се снимахме и всичко беше окей. Той има двама мениджъри - един румънец и един американец. Със сънародника му си поговорихме съвсем приятелски след мача, той дори ме покани в Букурещ. Според мен жалбата е подадена от американеца, който вероятно има и свои интереси", заяви Кобрата пред "24 часа".

Според него е тъжно, че драматичната му победа срещу Дину остава на заден план. "Така е и това е най-жалкото. Вчера до 3 ч през нощта гледах боксови мачове - моите с Дину и Кличко, тези между Кличко и Джошуа и Уайлдър - Тайсън Фюри. И си дадох сметка, че срещата с Дину беше на доста добро ниво. Това беше един наистина интересен, драматичен мач, за който тренирах здраво. В него се видяха много неща - и хубави, и лоши.  Да започнем с хубавите - преодолях себе си и трудностите. Още веднъж доказах, че имам голямо сърце и дебела глава. И най-важното - за пореден път разбрах, че има над какво още да работя. Поради тази причина и гледах мача на запис", допълни още родният боксьор.

Междувременно Равало и адвокатката ѝ поискаха наказание за боксьора и пред WBA. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички