Мач на Кубрат Пулев е предизвикал най-голям интерес през 2018 година


Мач на Кубрат Пулев е предизвикал най-голям интерес през 2018 година
Снимка: БГНЕС

3431 0

За по-малко от половин година Кубрат Пулев извоюва две много важни победи на ринга. Последната, от които беляза и дебюта му в САЩ. Кобрата победи румънеца Богдан Дину в Коста Меса, Калифорния, давайки силна заявка за предстоящи двубои.

В края на октомври българинът се справи с Хюи Фюри, като срещата бе зала "Арена Армеец". Оказва се че, именно тази галавечер с участието на Кубрат Пулев е най-гледаното спортно събитие по каналите в платения пакет "Диема екстра" за 2018 г., информира "Дневник", позовавайки се на данни, предоставени от Nielsen Admosphere - България.

Според статистиката галавечерта, продължила от 19.30 ч. до 0.51 ч. на следващия ден, е гледана от 321 000 зрители. Това е рейтинг от 4.76%. Боксовата гала е единственото състезание извън футбола, което попада в топ 100 на най-гледаните събития по "Диема спорт" и "Диема спорт 2" за 2018 г. Данните показват, че българският клубен футбол привлича най-голяма гледаемост сред продуктите в платения пакет. Челната тройка се допълва от два мача между ЦСКА и Левски. Първият на 18 март е гледан от 289 000 зрители (4.27%), а вторият е на 29 септември и е събрал 273 000 зрители (4.04%).

А каква е възможността да се стигне до двубой между Кубрат и Антъни Джошуа според промоутъра на британеца - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички