Кубрат Пулев: Една целувка бие всичко


Кубрат Пулев: Една целувка бие всичко
Снимка: БГНЕС

2741 0

В края на март Кубрат Пулев победи румънския боксьор Богдан Дину и по този начин завоюва първа победа в САЩ. За жалост обаче този успех остана малко на заден план, а причинА за това станаха проблемите, които българският боксьор си навлече, след като целуна без разрешение репортерката Джени Суши след успеха над Дину.

Кобрата е с временно отнет лиценз в Калифорния, а съдбата му ще се реши през май месец. Самият Кубрат също не е особено щастлив от факта, че въпросната целувка измести фокуса от спортните му успехи. За това подсказва и една от последните му публикации в социалните мрежи. Българската боксова звезда сподели новина, която информира, че негов двубой е най-гледаното събитие за 2018 година в ефира на Diema Sport и публикацията е придружена с текст: "Една целувка обаче бие всичко! 😘".

Иначе в самата новина става въпрос за двубоя му срещу Хюи Фюри на 27 октомври 2018 година в зала "Арена Армеец". Статистиката сочи, че галавечерта, продължила от 19.30 ч. до 0.51 ч. на следващия ден, е гледана от 321 000 зрители. Това е рейтинг от 4.76%, информира "Дневник".

А каква е възможността да се стигне до двубой между Кубрат и Антъни Джошуа според промоутъра на британеца - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички