Суши и адвокатката ѝ поискаха наказание за Кобрата и от WBA


Суши и адвокатката ѝ поискаха наказание за Кобрата и от WBA
Снимка: Instagram

5994 0

Репортерката Джени Суши и адвокатката ѝ Глория Олред не се задоволяват със санкцията на Атлетическата комисия на Калифорния към Кубрат Пулев, а поискаха наказание за него и от Световната боксова асоциация (WBA). Новината съобщи работодателят на палавата журналистка "Vegas Sports Daily".

Американците не разкриват какво точно наказание са поискали г-ца Суши и адвокатката ѝ, но се съобщава, че то трябва да бъде "адекватно". Изданието обяви, че стои твърдо зад служителката си и я подкрепят в търсенето на справедливост за този неприятен инцидент.

Както е известно, в импулс след победата си над Богдан Дину българският боксьор целуна репортерката, на което тя реагира с усмивка и дори му благодари. Впоследствие, посъветвана от главния редактор Майк Диксън, азиатката се престори на засегната и онеправдана, вследствие на което се стигна до отнемането на лиценза на Пулев. Кога ще бъде изслушването в САЩ вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички