Кубрат Пулев се завръща на ринга в неочаквана гала и срещу неочакван съперник


Кубрат Пулев се завръща на ринга в неочаквана гала и срещу неочакван съперник
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2416 0

Най-добрият български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев ще срещне световен шампион в ММА по време на галавечер в САЩ. Това съобщи американският боксов журналист Дан Рафаел, според когото Кобрата ще участва в събитието "Triad Combat", което изправя боксьори срещу бойци от смесените бойни изкуства по специални правила.

Рафаел разкри, че съперник на Пулев ще бъде бившият световен шампион в две категории в ММА Витор Белфорт. Журналистът допълва, че договорът още не е подписан, но двете страни работят усилено да го финализират. Ако се стигне до сделка, то най-вероятно сблъсъкът между Кобрата и Белфорт ще бъде главният мач по време на събитието. Галавечерта ще се проведе на 27 ноември в Арлингтън, Тексас.

"Triad Combat" е нов боен отборен спорт, в който ще бъдат събрани правилата на бокса и ММА. Бойците ще се срещнат в специално направен триъгълен ринг в рундове по две минути, като професионалните боксьори ще се бият с ММА бойци, съобщиха от организаторите. Те уточниха, че състезателите ще бъдат при равни условия, като ще се използват специални ръкавици. А ето какво е златното правило на Кубрат в бокса. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички