Изясни се защо треньорът на Кобрата не бе в ъгъла му на "Уембли"


Изясни се защо треньорът на Кобрата не бе в ъгъла му на "Уембли"
Снимка: БГНЕС

5462 0

В Германия дадоха отговор на въпроса защо известният техен треньор Ули Вегнер не беше в ъгъла на Кубрат Пулев по време на големия мач срещу Антъни Джошуа. 78-годишният Вегнер е треньор на българина от години насам и много искаше да го види световен шампион. Германецът вярваше, че това е възможно, но беше принуден да загърби тази своя мечта, след като Пулев бе нокаутиран в 9-ия рунд.

Според "Sport 1" причината Вегнер да не бъде в ъгъла на Кубрат са договорните му отношения с промоутърската компания "Зауерланд". Германският треньор призна, че е разочарован от братята Кале и Нисе, както и самият Пулев, а компанията му дължи пари.

"Пулев отдавна трябваше да бъде световен шампион", споделя Вегнер пред изданието ден преди мача срещу Джошуа. Той заяви, че е бил неотлъчно до боксьора по време на подготовката му за мача, макар и не пряко през цялото време. "Всеки ден бяхме в контакт", посочва той.

Спортното издание разкрива още, че след като бе опериран през миналия декември заради счупване на бедрена кост, треньорът на Кобрата е претърпял втора хирургична интервенция през лятото. Причината за това е, че поставеният му пирон се е бил изместил. "Вече мога да ходя без патерици, което все още е малко изтощително, но работи", заяви Вегнер. А къде в мача е сгрешил Кубрат, според брат му Тервел, вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички