Антъни Джошуа отговори дали Кубрат Пулев е успял поне малко да го нарани


Антъни Джошуа отговори дали Кубрат Пулев е успял поне малко да го нарани
Снимка: Gulliver/Getty Images

16251 0

Антъни Джошуа остава големият шампион в тежката категория на бокса при мъжете, след като успешно защити коланите си срещу българския претендент на IBF Кубрат Пулев, като го нокаутира в 9-ия рунд на мач, в който изцяло доминира.

Ей Джей на няколко пъти след срещата коментира събитията. Той определи, че е трябвало да изкачи "още една планина" в своята кариера, за да победи 39-годишния Пулев. Освен това, отговори на любопитен въпрос - дали е бил наранен от ударите на опонента си.

АНТЪНИ ДЖОШУА: СГОТВИХ СИ КОБРА (ВИДЕО)

"Показах зрялост след третия рунд, бил съм много пъти в подобна позиция. Пулев демонстрира воля, той се биеше за своята родина, за световната титла в тежка категория. Знаех, че това е още една планина, която трябваше да изкача.

Това опитвах, да стигна до върха на планината, да я изкача. Публиката беше брилянтна, много добре, много. Радвам се, че дойдоха, те видяха всичко, видяха добри битки. Това е уникално изживяване за хората, които са на ринга, когато има публика" - сподели Ей Джей.

След това 31-годишният боксьор бе запитан: "Пулев успя да ти вкара няколко удара, но успя ли изобщо да те нарани?". Британецът се усмихна и сподели: "Не, изобщо не успя".

А кой е единственият рунд, който бе спечелен от Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа? (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички