Кубрат Пулев отсече: Нас няма да ни има, но злобата - да


Кубрат Пулев отсече: Нас няма да ни има, но злобата - да
Снимка: Lap.bg/ Mandatory credit: Mark Robinson and Dave Thompson/Matchroom Boxing

7092 0

Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев даде ексклузивно интервю за "Новините" на bTV, в което разкри, че с удоволствие би се качил на ринга отново срещу Антъни Джошуа в опит да си отмъсти за поражението, нанесено след нокаут в 9-ия рунд

"Ако Джошуа е мъж на място и човек на място, би дал реванш. Защо да не водя преговори, ако има такава възможност", каза той пред репортера Димитър Тасев. 

Още от петъчния кантар между двамата в България се развихри истинско движение срещу най-добрия ни боксьор, като той беше залят със злостни критики и хапливи коментари след поражението си в "Уембли Арена". Пулев обаче изобщо не е засегнат и е категоричен, че тези неща не могат да бъдат изкоренени от хората. 

"Много интелигентни, много умни хора, мои приятели, ми пишат да не обръщам внимание на злобата. Но, хора, това не е важното. Злоба ще има цял живот - нас няма да ни има, но хорската злоба ще я има", каза философски Кобрата. Очаквайте по-късно още от интервюто на Кубрат Пулев. 

Междувременно, шефът на "боксовата Библия" - Ring Magazine, даде изключително интересно интервю за поведението на боксьора на ринга, заявявайки че Пулев е не просто луд, а напълно откачен (последвайте линка за регистрация). 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички