Боб Аръм разкри слабото място на Джошуа и сподели защо Пулев има огромни шансове


Боб Аръм разкри слабото място на Джошуа и сподели защо Пулев има огромни шансове
Снимка: Instagram

17347 0

Един от най-уважаваните промоутъри в бокса - Боб Аръм, от чийто услуги се възползва и българският претендент за шампион на IBF в тежка категория - Кубрат Пулев, сподели своето мнение, че Кобрата има огромни шансове за победа срещу Антъни Джошуа, като освен това подкрепи това си твърдение с любопитно допълнение.

Освен това, Аръм разкри и слабото място на големия британски шампион в тежката категория на бокса, който в момента е носител на коланите на IBF, WBO, WBA и IBO. Джошуа и Пулев трябва да се бият на 20-и юни на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм" в Лондон, като датата може да бъде променена в зависимост от развитието на ситуацията с коронавируса.

"Той (Джошуа) няма брадичка. Познавах Руис и стила му преди първата битка с Джошуа. Всяка една от битките на Руис, с изключение на последната срещу Александър Димитренко, бе промотирана от нас. Заради това сме експерти на тема Анди Руис. Знаем колко е добър, какво му липсва, знаем, че има бързи ръце, както и доста добра брадичка, но той не е човек на нокаутите" - започна Аръм пред "IFL TV".

"Повярвайте ми, само вижте статистиката от предишните му двубои. Той се бори много с шунката и бургерите и не можа да ги нокаутира. Фактът, че нокаутира Джошуа по начина, по който го направи, ми подсказва, че брадичката на Джошуа е много, много съмнителна. Ако сравните Руис с Пулев - Пулев е много по-добър боксьор от Анди Руис. Ето защо, това, което казвам, е, че щом Руис нокаутира Джошуа, то Пулев има дори по-добър шанс да го нокаутира" - сподели 88-годишният специалист.

Припомняме, че именно Аръм и неговата компания промотираше Анди Руис през юни 2019-а година в онзи шокиращ сблъсък между мексиканеца и Джошуа, когато развръзката не бе очаквана от никого. Все пак, през декември Джошуа взе своето и с различна тактика, продължила 12 рунда, успя да си върне коланите и да спечели реванша.

По-рано, пък, Боб Аръм бе сравнил Еди Хърн (промоутърът на Джошуа) с Доналд Тръмп, като сподели, че той говори твърде много. Освен това, Аръм предвиди успех за Пулев, "който след това ще се изправи срещу победителя от третата битка между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри".

Междувременно, бивш световен шампион преди дни даде мрачната за всеки българин прогноза, че Джошуа ще нокаутира Пулев още в първите два-три рунда. За кого става въпрос, както и повече подробности - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички