Тервел: Не правя планове за следващ мач, ред е на Кубрат да излезе на ринга


Тервел: Не правя планове за следващ мач, ред е на Кубрат да излезе на ринга
Снимка: БГНЕС

3553 0

Българският боксьор Тервел Пулев се завърна на родна земя след победата над Джоел Ходжгрийн в Коста Меса, САЩ. В петък българският боксьор беше безапелационен срещу американеца Ходжгрийн, побеждавайки го в 3 от общо предвидените 8 рунда, за да запише 17-и успех в професионалния бокс. Тервел има само една загуба в 18 мача в професионалния бокс.

Почивка за Тервел, ред е на Кубрат да излезе на ринга

"Доволен съм, но винаги може и по-добре. Добре беше пътуването. Всичко е наред и не съм усетил нещо да ме боли. Имам остатък от травмата, но вече не е проблем. Въпросът беше мачът да мине и да го вземем. Имахме възможност да обмислим и да изкоментираме цялата ситуация - как е минало в абсолютно всички аспекти. Доволни сме. Разбира се, винаги може и повече, но добре се получи", каза Тервел пред bTV на Летище София, след като пристигна заедно с брат си Кубрат.

"Няма да тренирам около месец. Толкова ми казаха, че е възстановяването. Всичко обаче е супер субективно, така че зависи. Не правя планове за следващ мач, Кубрат повече набляга на тази тема. Негов ред е да се изяви, да влезе в ринга. Аз първо ще си почина и тогава. Важно е да съм активен, да играя и да се изкачвам в ранглистата.", допълни по-малкият от братя Пулеви. Наскоро Кубрат Пулев призна, че ще се завърне на ринга през лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички