Кубрат Пулев предизвика Джошуа за реванш и обяви: Победи ме заради Covid-a


Кубрат Пулев предизвика Джошуа за реванш и обяви: Победи ме заради Covid-a
Снимка: Lap.bg

14338 0

Българската звезда в бокса тежка категория Кубрат Пулев сподели очакванията си от реванша между Антъни Джошуа и Олександър Усик. Той е уверен, че двубоят ще завърши с категорична победа за единия от боксьорите. Първият мач между украинеца и британеца беше спечелен от Усик.

"Не бях изненадан от резултата от битката между двамата. В Джошуа няма нищо особено. Загубих от него, защото бях болен от коронавирус, не се бях подготвил за двубоя. Разбира се, вината е моя, но в него няма нищо специално. Знаех, ч той никога няма да се върне такъв, какъвто беше преди", започна Пулев пред fighthype.com.

"Усик е съвсем рзличен. В реванша той определено ще нокаутира Джошуа и Антъни знае това. Готов съм за реванш с Джошуа. Сега ще имам битка, но след това съм готов да се бия с всеки противник. Притежавам голяма сила, имам много опит, готов съм. Сега е моето време", допълни Кобрата.

В своя двубой срещу британската звезда на 12 декември 2020 година българинът беше нокаутиран в деветия рунд. На 25 септември 2021 година Усик спечели срещу Джошуа с единодушно съдийско решение след 12-рундов бой. А ето какво каза Пулев за следващия си съперник Андрей Федосов от Русия. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички