Кубрат Пулев посочи кой има по-тежка задача на галавечерта - той или Тервел?


Кубрат Пулев посочи кой има по-тежка задача на галавечерта - той или Тервел?
Снимка: Lap.bg

3667 0

Кубрат Пулев даде интервю за bTV, в което говори за предстоящите мачовете на него и на брат му, които ще се състоят на 14 май на американска земя в Калифорния. Кобрата ще премери сили с руснака Андрей Федосов, а Тервел Пулев ще излезе на ринга срещу Сергей Ковальов

"И на двамата мачовете ще се играят в Калифорния, но в случая на брат ми е доста по-тежка задачата защото той е черешката на тортата, последен мач. Той ще се изправи срещу много, много сериозен противник, световен шампион и се надявам да победи", каза Пулев.

Аз ще съм просто един мач преди брат ми, но той след това ще играе срещу Сергей Ковальов, който наистина беше няколко пъти световен шампион, защитаваше титлите, има две или три загуби, едната му е от Канело Алварес, който също е световен шампион, сериозни имена.

Още веднъж ще кажа - надявам се брат ми да бъде концентриран и да съумее да го победи, защото с нищо не е по- слаб от него. Въпрос на подготовка. Ще бъде доста зрелищно. Ако той победи, ще бъде велик успех за него и за България", завърши Кубрат. Ето какво мисли Кубрат Пулев за следващия си опонент.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички