Кубрат Пулев постави ултиматум на Антъни Джошуа и сподели на коя дата се надява да се бият


Кубрат Пулев постави ултиматум на Антъни Джошуа и сподели на коя дата се надява да се бият
Снимка: Instagram

2668 0

Претендентът за титлата на IBF в тежката категория на бокса - българинът Кубрат Пулев, постави ултиматум на шампиона Антъни Джошуа. Не за първи път Кобрата сподели, че ако британецът отново не иска да се бие, ще му бъде отнета титлата от IBF и ще има бой между Пулев и Чарлс Мартин за нея.

Освен това, Кубрат призна още, че се надява този път наистина двубоя да се състои на 12 декември и тази дата да е окончателна - без повече отлагания. Той допълни още, че предполага, че ще има фенове, които да наблюдават сблъсъка.

"Приемам новината за датата за мача с Антъни Джошуа супер след толкова отлагане. Предният път 2017 аз се контузих, сега пък той се контузи и пандемията от коронавирус. Сега вече има нова конкретна дата, надявам се да няма ново отлагане и нови измислици. Да се случи този мач и всичко да се реши на ринга. Аз съм готов, зареден съм с енергия и съм жаден да мачкам. Мач за световната титла със сигурност ще има. Надявам се този път да е на 12 декември наистина. Всичко да е ок. Нито той да е контузен, нито аз. Всичко да се реализира и да го бия насред Лондон и да докажем българите каква сила имаме. Да докажа и на самите българи, че те имат сила" - започна той пред радио "Дарик".

"Най-вероятно ще има публика, като наближи на хората ще им все по-интересно да дойдат да гледат. Ще видим - колкото има, толкова. С публика или без пак съм си аз. Естествено, ако има българска публика, ще направя максималното да ги зарадвам", разкри българският боксьор. За мен не е тежка ситуацията с коронавируса. Знаете, че аз винаги всичко приемам с лекота. Всичко ме зарежда и ме пълни с щастие и енергия. Аз съм достатъчно търпелив, за да изчакам момента, в който да нанеса точния удар. Всичко е въпрос на гледна точка и мислене. България за мен е рая и всичко, което се случва тук, е райско.

Човек трябва да живее във всеки един момент, всеки момент е дар от Бога. Оценявайте всичко и всичко ще ви се случи както трябва да бъде. Затова сега предстои мач за Световната титла. Ако той пак нещо завърти и се откаже сме сложили ултиматум към IBF да му отнемат титлата и да играя с Чарлс Мартин. Ако боят не се случи отиваме на следващия противник. Той е световен шампион и трябва да го докаже. Не може постоянно да се върти, да се контузва, патерици - такива работи" - сподели още Пулев.

А какво зловещо желание разкри Антъни Джошуа за мача си с Пулев?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички