Антъни Джошуа разкри зловещо желание за мача си срещу Кубрат Пулев


Антъни Джошуа разкри зловещо желание за мача си срещу Кубрат Пулев
Снимка: Getty Images/Guliver

5657 0

Световният шампион на 3 от 4-те най-важни федерации в професионалния бокс - Антъни Джошуа, се закани сериозно на Кубрат Пулев. Въпреки че подходи с необходимото уважение към опонента си, британската звезда призна, че иска да причини сериозна болка на Кобрата и да го победи бързо и категорично в мача им за световната титла. 

"Изпитвам голямо уважение към Кубрат Пулев, той е добър семеен тип човек и добър боксьор, но от друга страна, искам да му счупя главата”, каза Джошуа, цитиран от essentiallysports.com. Това не е първият случай, в който Ей Джей се заканва на Кобрата, но в последните месеци все повече се вълнува от възможността да се бие срещу Тайсън Фюри в обединяващ всички титли мач. 

Въпреки това Джошуа ще трябва да мине първо през Пулев, за да си уреди среща с Фюри (при условие, че и той задържи титлата на WBC). Засега няма точна дата, на която българинът ще получи втория си шанс да се изправи за световната титла, но се очаква това да е през декември. За съжаление обаче, заради световната ситуация с Covid-19, едва ли ще бъдат допуснати много фенове на срещата. 

Въпреки че битката за титлата все още няма дата, мениджърът на Кобрата Боб Аръм даде интересна прогноза за изхода от мача Джошуа - Пулев (подробности четете тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички