Джошуа вече загрява за двубоя с Кубрат: Чака ме поредното тежко предизвикателство (ВИДЕО)


Джошуа вече загрява за двубоя с Кубрат: Чака ме поредното тежко предизвикателство (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

1499 0

Очакванията са Кубрат Пулев и Антъни Джошуа да се бият до края на годината, макар все още да няма официална дата след отлагането им на двубоя. Световният шампион вече започна да подгрява за двубоя, като беше представено в студиото на Sky Sports промоционално видео с кадри от двубои на двамата, завършващо с текст: "Очаквайте скоро."

Джошуа обяви, че се чувства готов за двубоя, като спомена, че срещата може да е през декември. "Обичам да се боксирам срещу най-добрите. Пулев е пълноправен претендент за световната титла. Бил съм се с петима шампиони, победих и петимата. Пулев е поредното трудно предизвикателство, което ще ме отведе към следващо предизвикателство, което ще е срещу шампион.

С Божията помощ, ще се докопам до Тайсън Фюри и пояса на WBC. Нямам търпение. За това живея, това е страстта ми. Това е призванието ми”, каза Джошуа". Кобрата е задължителен претендент на Международната боксова федерация (IBF), като самият няколко пъти обяви, че чака с нетърпение двубоя и дори обяви Джошуа за страхливец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички