Убийственият нокаут на Антъни Джошуа, който прекърши Кубрат Пулев и голямата му мечта (ВИДЕО)


Убийственият нокаут на Антъни Джошуа, който прекърши Кубрат Пулев и голямата му мечта (ВИДЕО)
Снимка: Gulliver/Getty Images

24849 0

Българският претендент за световната титла в тежката категория на бокса Кубрат Пулев се представи повече от достойно срещу абсолютния шампион Антъни Джошуа, като се би мъжки и понесе множество удари, но в крайна сметка бе безмилостно повален.

Това се случи към края на двубоя - в 9-ия рунд. Тогава отново ъперкътите на британския боец бяха с ключова роля и разхлабиха защитата на Кобрата, преди той да бъде окончателно повален напълно безпомощен на ринга след мощен нокаут.

"Ахилесовата пета" на 39-годишния българин в този двубой (ъперкътите) първо го изпратиха в нокдаун в 9-ия рунд. Той се изправи, но бе видимо разклатен. Последва мощна серия ляв-десен прав от страна на британеца, а тя окончателно довърши Пулев.

Той падна на ринга, разперил ръце. Впоследствие направи опит да се изправи, но успя да се надигне само на колене, а точно тогава отброяването на съдията стигна и 10-ата секунда. Дори да имаше още секунди обаче, не изглеждаше сякаш Кубрат щеше да се изправи.

След двубоя Антъни Джошуа отдаде заслуженото уважение на Кубрат Пулев, но и не пропусна да му каже, че трябват повече действия и по-малко приказки (вижте цялото изказване).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички