Какво каза Тайсън на баща си, когато се чуха след нокаута над Уайлдър?


Какво каза Тайсън на баща си, когато се чуха след нокаута над Уайлдър?
Снимка: Getty Images/Guliver

5238 0

Таткото на Тайсън Фюри - Джон, е бил един от първите хора, с които боксьорът се е чул след шеметната си победа над Дионтей Уайлдър. В Лас Вегас британецът разби американския си съперник и спечели мача в седмия рунд на двубоя. Джон Фюри не можа да присъства на мача, а възможната причина за това вижте в този материал. Преди да говори пред медиите, Тайсън се е чул с баща си, а от iFL TV са проследили целия разговор.

"Всички мислеха: Какво прави с такива килограми, 272 фунта? (Тук боксьорът описва физическите си показатели и тези на съперника си). Слушай, бях твърде силен за него, татко. Бях с 40 фунта по-тежък от него", е казал Тайсън на баща си. След това разговорът се насочва към хвърлената от ъгъла на Уайлдър кърпа, сложила край на двубоя. "Да, направих нещо добро. Слушай, щях да го нараня. Пробих му ухото, потече кръв по ухото му. Слушай, той беше отдавна мъртъв. Той не се възстанови от първия удар. Ударих го с ляво кроше по тялото и утроих мъките му", казва още той.

"Добре ли изглеждаш това по телевизията, татко? Хей, тате, аз съм вторият боксьор в историята, който 2 пъти печели пояса на списание "Ring". Аз и Мохамед Али, не е зле, нали? ОК, татко, имам милион интервюта. Ще ти се обадя, когато се върна в къщата. Ще се видим след малко. Чао", завършва разговорът между баща и син Фюри. А защо Тайсън не успя да победи Уайлдър още в първия мач помежду им вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички