Кубрат Пулев може да има 5-годишна забрана да влиза в САЩ?


Кубрат Пулев може да има 5-годишна забрана да влиза в САЩ?
Снимка: БГНЕС

8086 0

Звездата на България в професионалния бокс - Кубрат Пулев, може да е получил 5-годишна забрана да влиза в САЩ. Подобно опасение изрази имиграционният адвокат Кристина Крилчев, която практикува в Лас Вегас. Тя сподели това, след като бе запитана за депортирането на Пулев от САЩ преди мача Дионтей - Уайлдър - Тайсън Фюри.

"Има два варианта - имиграционните власти само да сум отнели туристическата виза или към това да са му дали 5-годишна забрана да влиза в САЩ, което е по-вероятно, като се има предвид, че е бил отстранен по бързата процедура", заяви Крилчев пред bg-voice.com. Тя посочи, че българинът е трябвало да има работна виза - или О-1 за спортен талант Р-1 за атлети, признати в цял свят. Той обаче имал В-1/В-2 - туристическа или бизнес виза.

Според адвоката, боксьорът ни едва ли някога ще получи туристическа виза, но може да кандидатства за работна. Ако има 5-годишна забрана обаче, всеки път, когато иска да влезе в страната ще трябва да кандидатства за специален waiver в този период. Това е лоша новина, предвид факта, че Кобрата работи с американски промоутър и смята да развива кариерата си в САЩ. А какви може да са евентуалните му съперници, след като мачът срещу Антъни Джошуа приключи, вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички