Вдигнаха завесата около евентуалните съперници на Кобрата след Джошуа


Вдигнаха завесата около евентуалните съперници на Кобрата след Джошуа
Снимка: БГНЕС

10801 0

Всички коментари около кариерата на Кубрат Пулев към момента са обвързани с предстоящия му двубой за световната титла на IBF срещу звездата в тежка категория Антъни Джошуа. Но неговият шеф в "Топ Ранк" - Боб Аръм, вдигна завесата около това кой може да е следващият двубой на българския боксьор.

"Ако Уайлдър загуби от Тайсън и реши, че иска да преследва друг двубой, то тогава със сигурност Фюри ще се бие с Кубрат Пулев, който ще е нокаутирал Антъни Джошуа в техния двубой. Ако все пак Ей Джей бие Пулев и Тайсън е свободен за двубой и е спечелил титлата, със сигурност ще искам да организирам и такъв мач. Това ще е най-големият мегадвубой - дори по-голям от Уайлдър срещу Фюри", заяви американският промоутър пред SiriusXM.

"World boxing news" пък отива още по-напред в бъдещето и прогнозира още по-следващия съперник на Кобрата. Това може да бъде американецът Джарел Милър, който подписа договор с "Топ Ранк" тези дни.

"Битките срещу Фюри и Пулев със сигурност ще бъдат на дневен ред за "Голямото бебе" в някакъв момент от бъдещето", написа специализираното издание за бокс. Пулев обаче е негативно настроен към Фюри и дори неотдавна го нарече "клоун". Какво още направи спрямо британеца вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички