Кубрат Пулев излетя за Лондон и сподели единственото си опасение преди мача с Дерек Чисора


Кубрат Пулев излетя за Лондон и сподели единственото си опасение преди мача с Дерек Чисора
Снимка: Getty Images

4118 0

Българският боксьор в тежка категория Кубрат Пулев излетя от летище София в посока Лондон, където в идната събота, 9 юли, ще се изправи за втори път в кариерата си срещу британеца Дерек Чисора! Кобрата бе заедно със своя брат Тервел и треньора си Ибн Кейсън, който вчера разкри каква ще бъде стратегията на Пулев срещу Чисора.

"Мотивацията ми е малко по-различна. Готов съм да докажа, че съм значително по-добър от предния път. Няма човек, който може да ми оспори първата победа над Чисора", каза Кобрата пред журналисти преди да се качи на самолета и след това отговори на думите на Еди Хърн, че един от двамата боксьори ще трябва да се пенсионира след този мач:

"Не мисля, че това е реално - който загуби да трябва да се пенсионира. Чисора е винаги интересен, скандален, не трябва да се пенсионира. Не го виждам да е зле физически, но вероятно ще направи всичко възможно, за да победи. Този път ще пробва да е малко по-различен. Вероятно ще е по-настъпателен".

"Фаворит съм, защото съм го побеждавал. Няма нещо, в което да не го превъзхождам. Пълните трибуни в "O2 Арена" не ме плашат! Много важно е съдиите да присъждат обективно. Ако съм загубил, дайте ми загуба. Важното е реферът да не пречи. В моя тим сме доста задружни, сплотени и единни. Не виждам какво може да ни бутне. Имам опасения единствено от съдиите, защото сме в Лондон", сподели 41-годишният Пулев.

"Чисора повтаря само: "Нокаут, нокаут!". Той вероятно си мисли, че не може да ме победи, ако не ме нокаутира. Схванал е наполовина, че съм по-бърз, по-силен и няма как да ме победи", изрази увереност Кубрат.

*Всичко за мача Кубрат Пулев - Дерек Чисора четете в SPORTLIVE.BG! (последвайте жълтата връзка)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички