Колко пари ще струва да гледаме Кубрат Пулев срещу Дерек Чисора?


Колко пари ще струва да гледаме Кубрат Пулев срещу Дерек Чисора?
Снимка: Getty Images

6032 0

Завръщането на Кубрат Пулев към големия бокс ще се състои на 9-и юли, когато той ще се качи на ринга в зала "O2 Arena" в Лондон, и то срещу боксьора, срещу когото е може би най-добрата му победа при професионалистите до момента - Дерек Чисора! 

РЕГИСТРИРАЙ СЕ И ГЛЕДАЙ КУБРАТ ПУЛЕВ - ДЕРЕК ЧИСОРА В DAZN

Двамата ще се изправят в своеобразен реванш, като Кобрата определено поема сериозен риск, изправяйки се срещу британския бияч на негова земя. Това обаче е последният му шанс да се намеси отново в спора за световна титла. Същото важи и за неговия опонент, което гарантира, че Кубрат Пулев - Дерек Чисора ще е изключително интересен сблъсък в разгара на лятото. 

Най-голямата битка на българина от загубата срещу Антъни Джошуа през 2020 година насам ще бъде излъчена отново на стрийминг платформата DAZN, като Sportlive.bg е партньор на гиганта за излъчването на битката. 

Колко пари ще струва да гледаме Пулев - Чисора? 

Когато DAZN влезе в България, абонаментът за 1 месец беше на стойност едва 2.99 лева, но след като се утвърди като лидер след стрийминг платформите у нас покачи своя абонамент на 19.99 лева на месечна база. 

РЕГИСТРИРАЙ СЕ И ГЛЕДАЙ КУБРАТ ПУЛЕВ - ДЕРЕК ЧИСОРА В DAZN

При регистрация (или за да подновите абонамента си) трябва да заплатите 20 лева, за да можете да гледате Пулев - Чисора, както и цялото съдържание на DAZN за следващите 30 дни след абонамента. 

Увеличението е сериозно, но добрата новина е, че има възможност двубоят Пулев - Чисора (както и цялото съдържание) да бъде гледано от две устройства. Това означава, че двама души/две компании могат да си разделят абонамента и да гледат зрелището срещу 10 лева. Повече от две устройства не трябва да бъдат в един акаунт, в противен случай някой ще бъде изхвърлен от системата! 

Освен редица боксови битки през юли, можете да гледате още баскетбол, екстремни спортове и дори баскетболната лига "BIG 3", съставена от бивши легендарни баскетболисти от НБА. Също така в DAZN има стотици "класически двубои" от бокса, които можете да гледате отново, както и десетки интересни документални филми, които ще ви пленят с разнообразните истории, които разказват. 

РЕГИСТРИРАЙ СЕ И ГЛЕДАЙ КУБРАТ ПУЛЕВ - ДЕРЕК ЧИСОРА В DAZN

Всички събития, придружаващи двубоя на Кобрата, също ще бъдат излъчени в DAZN - пресконференцията, тренировката, кантарът и самият двубой. 

Всичко за Кубрат Пулев - Дерек Чисора четете в Sportlive.bg 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички