"Ще търсим нокаут, но ще го направим умно": Треньорът на Кубрат Пулев с разкрития преди мача срещу Дерек Чисора


"Ще търсим нокаут, но ще го направим умно": Треньорът на Кубрат Пулев с разкрития преди мача срещу Дерек Чисора
Снимка: Lap.bg

3178 0

"Наясно сме, че ще се бием на негова територия, така че трябва да спечелим убедително. Точно затова ще търсим нокаут, но ще го направим умно" - това заяви в интервю пред "БГНЕС" треньорът на Кубрат Пулев - Ибн Кейсън, преди мача с Дерек Чисора, който ще проведе на 9 юли.

Американският специалист изрази и задоволство от подготовката на Кобрата за предстоящия сблъсък: "Изключително доволен съм, Кубрат даде всичко от себе си в подготовката, вложи се на 100 процента, а това е всичко, което мога да искам от един боксьор".

Преди 6 години Пулев победи Чисора в Германия с решение на съдиите, но този път двамата се срещат в Лондон, а Кобрата ще потърси нокаута: "Мисля, че този път Кубрат може да спечели с нокаут. Няма да прекаляваме с търсенето на нокаут, но искаме да го постигнем. Ако се отвори възможност, определено ще я използваме", обясни Кейсън и предупреди:

"Чисора винаги е опасен, защото е изключително умен боксьор. Много често с годините боксьорите разчитат все повече на главата си, което ги прави по-опасни, защото стават по-трудни и хитри. Той загуби последните си три мача и знае, че не може да си позволи нова загуба, така че ще даде всички от себе си в този мач. Чисора ще е много опасен".

Ибн Кейсън вярва и че Пулев отново ще има шанс да се бие за световната титла: "Мисля, че Кубрат може да бъде световен шампион. Само Бог знае какво ни е приготвило бъдещето, но аз знам, че той дава 100 процента от себе си. Щом е направил това, аз съм изключително горд от него".

*Още новини покрай мача Кубрат Пулев - Дерек Чисора четете в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички