Кубрат Пулев - Дерек Чисора: Ще излъчи ли българска телевизия боксовото зрелище?


Кубрат Пулев - Дерек Чисора: Ще излъчи ли българска телевизия боксовото зрелище?
Снимка: GettyImages; колаж: Sportlive

16978 0

Българският боксьор Кубрат Пулев поема сериозен риск в опит да се върне на картата на най-добрите боксьори в света и да се добере до 3-ти шанс да спечели световната титла в тежка категория при професионалистите.

На 9-и юли (събота) той се изправя срещу Дерек Чисора в своеобразен реванш между двамата. Те се биха през вече далечната 2016 година, когато Кобрата спечели по точки след решение на съдиите (2-1 в съдийския вот). Тогава мачът беше за Европейската титла и гарантира на българина елиминаторен двубой за правото да се бие за една от световните титли в тежка категория. 

Сега, залогът е много сходен. Това е може би най-важният мач на Пулев, защото при победа отново ще попадне сред най-добрите в категорията, докато поражение ще го извади (по всяка вероятност за постоянно) от голямата сцена при професионалистите. Събота вечер в "02 Арена" в Лондон ще е много нажежено, а същото важи и за феновете, които ще гледат пред малкия екран! 

РЕГИСТРИРАЙ СЕ И ГЛЕДАЙ КУБРАТ ПУЛЕВ - ДЕРЕК ЧИСОРА В DAZN

Кубрат Пулев - Дерек Чисора по ТВ - ще излъчи ли българска телевизия зрелището? 

Краткият отговор на това е "не" - мачът на Пулев няма да бъде излъчен в ефира на родните телевизии. DAZN държи ТВ правата за галавечерта в Лондон и няма да ги предостави на родните телевизии, дори някоя от тях да иска да излъчва Чисора - Пулев. Добрата новина пък е, че DAZN вече две години е наличен за български потребители. 

Кой ще излъчи Пулев - Чисора? 

Мачът ще може да бъде гледан в сайта на стрийминг гиганта DAZN. Цялата галавечер е заложена в програмата на компанията, като официалният начален час на битките в Лондон е 21:00 българско време! 

РЕГИСТРИРАЙ СЕ И ГЛЕДАЙ КУБРАТ ПУЛЕВ - ДЕРЕК ЧИСОРА В DAZN

Колко ще струва да гледаме Кубрат Пулев - Дерек Чисора? 

DAZN предлага месечен абонамент за своите стрийминг услуги, като абонаментът е 19.99 лева на месечна база. Това означава, че заплащайки 20 лева, получавате достъп до всички спортове, документални филми и сериали и целият архив на DAZN в рамктие на 30 дни. За потребителите в България са добавени много интересни продукции, както и различни събития от спортове като баскетбол, голф, футбол и други. 

РЕГИСТРИРАЙ СЕ И ГЛЕДАЙ КУБРАТ ПУЛЕВ - ДЕРЕК ЧИСОРА В DAZN

Всяка регистрация може да се ползва от две различни устройства. Това означава, че един профил може да бъде използван на две различни места (съответно и от различни хора). Максималният брой на свързани устройства е 2. 

Новини и информация за Кубрат Пулев - Дерек Чисора

Сблъсъкът се очаква с голям интерес от българските фенове на професионалния бокс, като се явява наистина последен шанс за Кобрата да се добере до 3-ти шампионски двубой за някоя от световните титли. Цялата информация за сблъсъка Кубрат Пулев - Дерек Чисора можете да следите в специално създадената страница за събитието на Sportlive.bg, на която ще намерите следната информация: 

  • актуални новини за двамата боксьори 
  • историята на Кубрат Пулев и Дерек Чисора 
  • най-добрите мачове на Кобрата и Дел Бой 
  • интересни интервюта и анализи преди, по време и след сблъсъка в Лондон

Всичко за сблъсъка - новини, информация и мачът Пулев - Чисора на живо следете в Sportlive.bg. 

РЕГИСТРИРАЙ СЕ И ГЛЕДАЙ КУБРАТ ПУЛЕВ - ДЕРЕК ЧИСОРА В DAZN

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички