Кубрат Пулев: Фюри е по-добър боксьор от Джошуа


Кубрат Пулев: Фюри е по-добър боксьор от Джошуа

1999 0

Българският боксьор Кубрат Пулев, който след броени дни ще се изправи в битка за световната титла в тежка категория срещу Антъни Джошуа, обяви, че усеща подценяване от страна на съперника му и това му харесва. Кобрата посочи и кой измежду Джошуа и шампиона на WBC Тайсън Фюри смята за по-силен боксьор.

"Приказките на Антъни за мач с Фюри? Харесва ми това, че ме подценяват. Вярвам, че има леко подценяване от негова страна. Мисля, че Фюри е по-добър от Джошуа. Всички видяха последните две битки на Фюри, те бяха страхотни. Вярвам, че зная как да нокаутирам Джошуа. Зная, че победата ще бъде моя. Защо? Никой не може да каже. Просто искам да победя, тук съм за победата и за това се готвих. Възнамерявам да го постигна", заяви Пулев за iFL TV. Ето коя телевизия ще излъчва битката между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа. 

Регистрация в DAZN - как да се абонираме за Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа

"Щастлив съм, че тази битка вече е свършен факт. Научих много, откакто през 2017 година се провали нашият мач. За три години натрупах опит. Проведох 2-3 боя, станах по-опитен и това ме радва. Този мач ще се проведе, защото аз го искам. Няма значение, че Джошуа загуби от Анди Руис, той е добър боец, но сега трябва аз да победя", допълни боксьорът. А ето какво научи от единствената си загуба на профи ринга Кубрат. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички