Какво научи от единствената си загуба на профи ринга Кубрат Пулев?


Какво научи от единствената си загуба на профи ринга Кубрат Пулев?
Снимка: kubratpulev.com

3832 0

Българският боксьор Кубрат Пулев показа, че наистина си е извадил нужните поуки от единствената досега загуба в своята професионална кариера. Преди 6 години софиянецът загуби след нокаут от Владимир Кличко своя първи мач, в който бе претендент за световната титла. На 120и този месец Кобрата ще направи втори опит да спечели 3 от 4-те най-ценни титли в тежка категория, които са притежание на Антъни Джошуа.

"Научих много, много уроци срещу Кличко. Имах грешна стратегия, не се държах на дистанция и допуснах толкова грешки. Това бе почти като комедия, защото не успях какво мога на Кличко. Позволете ми да ви кажа, че това няма да се повтори", коментира Пулев пред сайта betway.com.

"Бях твърде зелен, за да бъда на ниво за битка за световната титла. Не бях готов. Физически можех да премина 25 рунда, но бях твърде зелен, за да бъда на голямата сцена. Но това беше поучителен опит и сега съм готов. Опитът, който добих през годините, ще бъде безценен", допълни Кобрата. А какво каза преди година той за нокаута, който му нанесе Кличко, вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички