Кубрат Пулев: Аз съм виновен, че Джошуа ме нарече "pussy"


Кубрат Пулев: Аз съм виновен, че Джошуа ме нарече "pussy"
Снимка: Lap.bg/ Mandatory credit: Mark Robinson and Dave Thompson/Matchroom Boxing

4191 0

Най-добрият ни боксьор при професионалистите Кубрат Пулев се прибра в България след поражението си от Антъни Джошуа в спора за световния връх в тежка категория. На летището Кобрата отново бе върнат към кантара преди мача, на който той и Джошуа влязоха в словесна конфронтация, която придоби широк медиен отзвук.

Относно поведението си на кантара, Кобрата коментира: "За самия кантар поведението ми беше уникално, супер. Видяхте - той е световен шампион, отидох в неговия дом без притеснение. Не знам кое му е некултурното. Много им се чудя на хората какво трябваше да кажа. Съжалявам, че нашата нация не е толкова боксова и няма толкова опит в бокса. Казах му "не ме докосвай", "не ме пипай", не обичам да ме пипат. Приемам, че аз съм виновен за това, че ми каза pussy. Мога да нося много на вина аз. Обичам да съм виновен, кефи ме.Най-добрият ни боксьор при професионалистите Кубрат Пулев се прибра в България след поражението си от Антъни Джошуа в спора за световния връх в тежка категория. На летището Кобрата отново бе върнат към кантара преди мача, на който той и Джошуа влязоха в словесна конфронтация, която придоби широк медиен отзвук.

"За самия кантар поведението ми беше уникално, супер. Видяхте - той е световен шампион, отидох в неговия дом без притеснение. Не знам кое му е некултурното. Много им се чудя на хората какво трябваше да кажа. Съжалявам, че нашата нация не е толкова боксова и няма толкова опит в бокса", коментира Кубрат.

По отношение на репликите, които са си разменили на кантара, Пулев разкри следното: "Казах му "не ме докосвай", "не ме пипай", не обичам да ме пипат. Приемам, че аз съм виновен за това, че ми каза "pussy" (страхливец - от англ.). Мога да нося много на вина аз. Обичам да съм виновен, кефи ме."

На летището в София Кубрат коментира и битката с Джошуа. "Яд ме е, че не победих. Нарочно ме питате, за да ме дразните. Знаете, като казвам нещо, значи е така. Исках да победя заради народа, заради хората", сподели Пулев. И добави: "Видяхте колко го беше страх от мене" (подробности тук).

Кубрат Пулев разкри и какви са плановете му занапред в бокса и дали мисли за отказване (повече по темата вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички