Кубрат Пулев с първи думи на родна земя: Видяхте как се страхуваше Джошуа от мен


Кубрат Пулев с първи думи на родна земя: Видяхте как се страхуваше Джошуа от мен
Снимка: БГНЕС

7342 0

Най-добрият ни боксьор при професионалистите Кубрат Пулев стъпи на родна земя след загубата си от Антъни Джошуа в битката за световните титли в тежка категория. Кобрата беше посрещнат на летището в София от мнозина журналисти и фенове, както и от гайди и "Българи юнаци!". Кобрата е категоричен, че Джошуа е бил много уплашен от него и се е страхувал от него преди, по време и след мача.

"Яд ме е, че не победих. Нарочно ме питате, за да ме дразните. Знаете, като казвам нещо, значи е така. Исках да победя заради народа, заради хората", каза Кобрата. "Видяхте колко го беше страх от мене. Имаше сериозни притеснения от мен. Много ги беше страх за самия бокс. Вие видяхте - ръкавиците са малки - един удар може да реши двубоя. Страхуваха се от един удар", добави още той.

Относно посрещането на летището, Кубрат сподели: "Аз все едно съм победил. Дали съм очаквал такова посрещане? Чак толкова не. В крайна сметка това е загуба. Не очаквах такова посрещане. Такава подкрепа."

"Със сигурност направихме огромно впечатление на всичките английски медии и на хората във Великобритания. Моят дух не може да го сломи никой. Още днес съм готов (да се бия). Поздрави на цяла България и на всички хора, които ме подкрепяха и искаха тази победа. Искрено им благодаря и ги обичам от сърце и душа", завърши Кубрат.

Всичко новини след битката Джошуа - Пулев следете ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички