Кубрат и Тервел Пулеви се качват отново на ринга за боксова галавечер в Ел Ей


Кубрат и Тервел Пулеви се качват отново на ринга за боксова галавечер в Ел Ей
Снимка: Triller Fight Club

2019 0

Най-добрите ни професионални боксьори в момента - братята Кубрат и Тервел Пулеви, ще се качат на ринга в събота срещу неделя през нощта българско време на галавечер в Лос Анджелис. По-големият - Кубрат, за първи път ще излезе преди Тервел.

Кобрата има за съперник американския боксьор Джери Форест, докато по-малкият е изправен пред най-тежкото си предизвикателство на профи ринга до момента - руснака Сергей Ковальов. При успех той ще се доближи до мач за световната титла в полутежка категория.

Какво казаха Кубрат и Тервел Пулеви преди галавечерта в Ел Ей

"Бих искал да благодаря на организаторите за възможността да се бия с голямо име като Ковальов. Намирам се в много по-добра форма. Прогнозирам, че ще остана непобеден", заяви Тервел на официалната пресконференция преди битките.

Кубрат пък директно обяви, че ще направи трети опит за атака на световната титла в тежка категория. Той на два пъти беше спрян - първо от Владимир Кличко през 2014 година, а след това и от Антъни Джошуа през 2020-а.

"Готов съм за този двубой, надявам се и съперникът ми да е. Уважавам го, гледах му около 100 пъти последната битка с Майкъл Хънтър, но аз съм на различно ниво, имам всичко и ще му е невероятно трудно. На ринга ще се срещне с едно диво животно, което е много интелигентно.", каза Кубрат преди боксовата галавечер в Ел Ей.

Подкрепата за братя Пулеви в САЩ

Където и да отидат, братя Пулеви се радват на огромна българска подкрепа. В Калифорния боксьорите бяха изненадани от наши сънародници със специални тениски с послания за успехи и още много победи на ринга. Сънародниците ни ще ги подкрепят и от трибуните на зала "Форум". Ето какви са цените за боксовата галавечер на братя Пулеви в САЩ.

Още новини за Кубрат и Тервел Пулеви четете в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички