Какво се случи, когато Тервел Пулев за последно се би с руснак? (ВИДЕО)


Какво се случи,  когато Тервел Пулев за последно се би с руснак? (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

3332 0

Голямото събитие през уикенда в професионалния бокс определено ще е в Лос Анджелис, САЩ, където Тервел Пулев ще се завърне на ринга. Българинът не е участвал в официален двубой от година и половина, а сега ще се изправи срещу свирепия руснак Сергей Ковальов в главното събитие на галавечерта "TrillerVerz 5".

Всъщност това няма да е първата среща на сънародника ни срещу руснак, след като бе срещнал Валерий Брудов преди четири години в Берлин. Тогава Пулев спечели срещата изстрадано по точки и записа 9-та поредна победа. Бившият междинен шампион на Световния боксов съвет (WBC) затрудни доста Тервел, но в крайна сметка отстъпи.

Родният боксьор започна много по-активно тогавашната среща, а Брудов почти не предприемаше атаки до третия рунд. Тогава руснакът тръгна по-смело, но получи няколко тежки удара, които върнаха инициативата при Пулев.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ И ГЛЕДАЙ КУБРАТ И ТЕРВЕЛ ПУЛЕВИ ТУК

Петият рунд бе равностоен, а в шестия руснакът бе по-убедителен. В седмия рунд Тервел напомни за себе си с лявата си ръка, която успя да вкара няколко точни попадения. В осмата част двамата боксьори си размениха по един тежък удар, като първо българинът намери главата на съперника си, но Брудов също успя да извади противника си от равновесие. С тези действия дойде и умората в двамата бойци, а гонгът не закъсня. Съдиите присъдиха победа по точки на Тервел Пулев. До ден днешен българинът остава непобеден, а 13 от 16 срещи е приключил с нокаут. 

Всичко за мачовете на Кубрат и Тервел Пулеви!

ВИЖТЕ ОЩЕСтъпка по стъпка - ето как можете да гледате Кубрат и Тервел Пулеви в САЩ

ВИЖТЕ ОЩЕЩе излъчи ли БГ телевизия мачовете на Кубрат и Тервел Пулеви

РЕГИСТРИРАЙ СЕ И ГЛЕДАЙ КУБРАТ И ТЕРВЕЛ ПУЛЕВИ ТУК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички