Кубрат: Днес е последният ден на Джошуа като шампион, аз съм невероятен боксьор


Кубрат: Днес е последният ден на Джошуа като шампион, аз съм невероятен боксьор
Снимка: Instagram

3287 0

Кубрат Пулев говори след официалния кантар пред двубоя с Антъни Джошуа и за пореден път обяви категорично, че ще победи и от утре ще е новият световен шампион. Зрелището Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа ще може да гледате в онлайн платформата DAZN (регистрация през този линк).

"Не съм изненадан, че той реагира така, той е световен шампион в момента, но днес му е последен ден като шампион, от утре положението ще е различно", обяви Кубрат Пулев след напрежението между него и Антъни Джошуа на официалния кантар преди утрешния сблъсък между двамата.

"Казах му, че го уважавам много, той е олимпийски и световен шампион, но аз съм по-добрият боксьор и утре ще му го покажа. Защото аз съм невероятен. Мисля, че това не му хареса. Не съм изненадан, че той реагира така, той е световен шампион в момента, но днес му е последен ден като шампион, от утре положението ще е различно. Не искам да му влизам в главата. Исках само да му кажа, че аз съм много по-добър от него, аз съм невероятен боксьор, невероятен стил, утре ще го покажа на целия свят.

Не го мразя или нещо такова, казах му 3-4-5 пъти, че го уважавам, но аз имам толкова много енергия, толкова съм силен. Ще бъде страхотен мач, много интересен мач. Чувствам се добре, невероятно, щастлив съм, защото съм като войник", каза Пулев пред Sky Sports. А какво заяви Джошуа след кантара - вижте в този материал.

ВАЖНО: DAZN предлага срещата Антъни Джошуа - Кубрат Пулев на територията на България. Компанията има правата на двубоя за излъчване в по-голяма част от Европа, но няма да предава сблъсъка в определени страни като Великобритания и Ирландия. Имайте това предвид преди да се регистрирате

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички