Страшилището Дионтей Уайлдър призна, че Усик няма шанс срещу Циганския крал


Страшилището Дионтей Уайлдър призна, че Усик няма шанс срещу Циганския крал
Снимка: Guliver/GettyImages

2887 0

Страшилището сред най-тежките в бокса и бивш световен шампион - Дионтей Уайлдър, направи своята прогноза за потвърденото боксово зрелище между Тайсън Фюри и Олександър Усик в близкото бъдеще.

Прогнозата на Бомбардировача

Уайлдър определено е боксьор, който ще следи зорко резултата от сблъсъка. Циганския крал и Бронзовият бомбардировач участваха в една от най-епичните трилогии в тежка категория, като Фюри нокаутира американеца два пъти след противоречиво равенство в първата им среща. Сега Уайлдър смята, че предимството в габаритите на британеца ще се окаже ключово и ще определи изхода от сблъсъка му с Усик.

"Размерите на Фюри са това, което го прави толкова успешен. Имам усещането, че Тайсън ще нанесе сериозна щета на Усик със силните си удари и своята тежест. Усик определено има повече умения, но що се отнася до размера и други неща, не мисля, че той ще може да се конкурира с размера на Фюри. Кой знае - това е само моето мнение", сподели американецът за "FightHype".

Очакванията са, че боксовата галавечер на Усик и Фюри ще се проведе в Саудитска Арабия. Коментарът на промоутъра на Антъни Джошуа също не закъсня - Еди Хърн сподели, че не изпитва завист и прие предизвикателство, свързано именно с Уайлдър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички