Зрелище в Манчестър: Томи Фюри и Логан Пол затвориха устите на "досадните" си опоненти (ВИДЕО)


Зрелище в Манчестър: Томи Фюри и Логан Пол затвориха устите на "досадните" си опоненти (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1827 0

През изминалата вечер (14 октомври) емблематичната за бокса "AO Arena" в Манчестър, Англия ни направи свидетели на истинско шоу между четиримата основни състезатели на галавечерта - Логан Пол vs Дилън Данис и Томи Фюри, братът на Тайсън, vs Оладжиде Олантунджи, по-добре познат като просто "KSI".

Фюри затвори устата на KSI

Фюри нанесе първо поражение на ютубъра KSI, а това се случи след съдийско решение, като продължава плана си да изчисти спорта от инфлуенсърите. Шестте рунда бяха изключително равностойни, тъй като и двамата състезатели нанесоха много мощни и сериозни удари.

В крайна сметка, двама от реферите дадоха 57:56 в полза на брата на Тайсън, другият арбитър отсъди равенство и по този начин Фюри спечели боя в полутежка категория.

Голямо меле засенчи победата на Пол срещу бивш ММА боец

Ютубърът и инфлуенсър Логан Пол не съумя да нокаутира бившия боец от ММА средите Дилън Данис, но грабна победата по точки. Тя обаче бе засенчена от масово меле на ринга, в което дори се включи и неговият брат - Джейк Пол. Представители и на двата лагера участваха в щаба и "търсеха справедливост".

Същинското меле се разигра в пети рунд и бе провокирано от "скандалджията" Данис. Двамата с Пол веднага се сбиха, като това провокира намесата на хора от двата щаба. В крайна сметка, Данис бе дисквалифициран и реферът вдигна ръката на Пол в края.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички