Когато скандалджията Дерек Чисора стартира меле на пресконференция (ВИДЕО)


Когато скандалджията Дерек Чисора стартира меле на пресконференция (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3625 0

Освен с внушаващата си физика Дерек Чисора е познат на света на бокса като един от най-големите скандалджии. Британецът е правил какво ли не, за да привлече вниманието не само на боксовия ринг, но и извън него. 

Такъв бе случаят и на пресконференция през 2012 година. На Чисора му предстоеше битка с Виталий Кличко, а по време на медийната изява се случи истинско меле, а в главната роля бе именно британецът.

Един от гостите на пресконференцията тогава бе сънародникът на Чисора и бивш шампион в тежка категория Дейвид Хей. На Дерек никак не му се понрави въпрос зададен от Хей и типично по британски двамата си спретнаха меле достойно за всяка английска кръчма.

По-късно същата година двамата се изправиха и на боксовия ринг, където Хей бе повече от категоричен, побеждавайки чрез технически нокаут в петия рунд.

Днес отношенията между страшилищата в тежка категория са далеч по-добри. Хей и Чисора започнаха съвместна работа през 2018 година, като Дейвид се присъедини към екипа на своя сънародник. За съжаление обаче неодавна Хей се оттегли от обкръжението на бившия си опонент.

Сега обаче Чисора има други грижи. На англичанинът му предстои да се изправи срещу родния боксьор Кубрат Пулев тази събота (9 юли) в Лондон на "O2 Arena". Ето какво се закани Чисора на българина.

Всичко за мача Пулев - Чисора може да четете в SPORTLIVE.BG!

Ето и видео от мелето между Чисора и Хей:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички