Когато скандалджията Дерек Чисора стартира меле на пресконференция (ВИДЕО)


Когато скандалджията Дерек Чисора стартира меле на пресконференция (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2955 0

Освен с внушаващата си физика Дерек Чисора е познат на света на бокса като един от най-големите скандалджии. Британецът е правил какво ли не, за да привлече вниманието не само на боксовия ринг, но и извън него. 

Такъв бе случаят и на пресконференция през 2012 година. На Чисора му предстоеше битка с Виталий Кличко, а по време на медийната изява се случи истинско меле, а в главната роля бе именно британецът.

Един от гостите на пресконференцията тогава бе сънародникът на Чисора и бивш шампион в тежка категория Дейвид Хей. На Дерек никак не му се понрави въпрос зададен от Хей и типично по британски двамата си спретнаха меле достойно за всяка английска кръчма.

По-късно същата година двамата се изправиха и на боксовия ринг, където Хей бе повече от категоричен, побеждавайки чрез технически нокаут в петия рунд.

Днес отношенията между страшилищата в тежка категория са далеч по-добри. Хей и Чисора започнаха съвместна работа през 2018 година, като Дейвид се присъедини към екипа на своя сънародник. За съжаление обаче неодавна Хей се оттегли от обкръжението на бившия си опонент.

Сега обаче Чисора има други грижи. На англичанинът му предстои да се изправи срещу родния боксьор Кубрат Пулев тази събота (9 юли) в Лондон на "O2 Arena". Ето какво се закани Чисора на българина.

Всичко за мача Пулев - Чисора може да четете в SPORTLIVE.BG!

Ето и видео от мелето между Чисора и Хей:

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Висша лига

"Отвличания, грабежи и корупция: Откъде са парите на Роман Абрамович - разследване"

Руският олигарх Роман Абрамович продължава да бъде едно от най-обсъжданите имена във Великобритания. Собственикът...

Реклама
Най-четени новини

виж всички