Кубрат Пулев и Дерек Чисора по DAZN: Единственото място за супер битката на Острова


Кубрат Пулев и Дерек Чисора по DAZN: Единственото място за супер битката на Острова
Снимка: Getty Images

13512 0

Всички фенове на професионалния бокс у нас имат възможността да гледат пряко бокс от най-високо ниво, откакто гигантът в спортните излъчвания на живо - DAZN, е в България. И това лято той ще ни зарадва с живо излъчване от Лондон за първия мач на Кубрат Пулев през годината срещу сериозен противник.

Кубрат Пулев срещу Дерек Чисора II  само в DAZN

Едва ли съществува човек, който се интересува от бокс, и не чака с нетърпение двубоя на Кубрат Пулев срещу бившия носител на Европейската титла Дерек Чисора. Двамата бързо се разбраха да се качат на ринга на 9-и юли 2022 г., а DAZN ще излъчи всичко интересно около мача и самият двубой на своята стрийминг платформа в България! 

В DAZN ще намерите любопитни материали и предавания преди срещата на двамата, анализи и коментари, като ще може да станете свидетели както на кантара, така и на цялата боксова гала вечер, която ще се проведе в зала "О2" в Лондон.

Регистрирай се в DAZN и преоткрий света на бокса

Колко струва абонамент в DAZN и как да се регистрирате?

DAZN влезе на българския пазар с изключително добра цена за родните стандарти - едва 2.99 лева на месец. Преди началото на лятото обаче компанията реши да увеличи месечния абонамент за българските си клиенти на 20 лева! 

Това е сумата, която трябва да бъде платена, за да може да гледате срещата на Пулев на живо. Добрата новина е, че един акаунт може да се гледа на две устройства. Това означава, че можете да споделите акаунта си с приятел/познат/член на семейството и да си разделите месечния абонамент. 

Какво ще намерите в DAZN? 

Портфолиото на стрийминг гиганта в България се разширява, като можете да гледате не само бокс, но и други интересни спортни предложения. Също така сайтът е пълен с документални филми за популярни личности от футбола, бокса, баскетбола и редица други спортове. 

През юли има още 3 галавечери в бокса, а през август е голямото зрелище между Антъни Джошуа - Олександър Усик - реваншът! През септември пък е големият реванш между Канело Алварес и Генади Головкин - може би черешката на тортата в боксовата програма изобщо за 2022 година! 

Можете да спрете абонамента си към DAZN по всяко време, ако това е Вашето желание. Също така, ако вече имате акаунт, можете просто да платите абонамента и да продължите да гледате, вместо да правите нова регистрация. 

ВАЖНО: DAZN предлага срещата Дерек Чисора - Кубрат Пулев и боксовото си съдържание на територията на България. Компанията има правата на двубоя за излъчване за самия двубой в по-голяма част от Европа, но няма да предава сблъсъка в определени страни! 

Всичко за сблъсъка Кубрат Пулев - Дерек Чисора четете в Sportlive.bg 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички