Когато кечист смачка фасона на Франк Мир за титлата в UFC (ВИДЕО)


Когато кечист смачка фасона на Франк Мир за титлата в UFC (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4725 0

За дългата си кариера в MMA Франк Мир печели световната титла в UFC и стига още два пъти до мач за нея. На 11 юли 2009 г. съперникът на Кубрат Пулев във формата Triad Combat не успява да спечели пояса, като е победен от кечиста Брок Леснар. Леснар губи от същия съперник година по-рано чрез събмишън, но си отмъщава триумфално.

Мир започва срещата в опит да пази дистанция, но Леснар пробива защитата му и го поваля на земята. Леснар започва да налага съперника в главата, като го удържа здраво на земята. Франк е обезвреден и опитите му да се измъкне не сработват. Следват мощни юмруци по време на целия рунд.

През втория рунд Мир опитва да притисне кечиста с удари с коляно, но отново попада в клопка и е повален. Леснар не оставя шанс на съперника си и след серия от удари реферите отсъждат технически нокаут. Така световната титла остава в бившия шампион на WWE само 15 месеца след като той едбютира в този спорт.

Можете да видите и четете всяка информация за сблъсъка Кубрат Пулев - Франк Мир в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички