В колко часа ще започне мачът на Кубрат Пулев срещу Франк Мир?


В колко часа ще започне мачът на Кубрат Пулев срещу Франк Мир?
Снимка: Lap.bg

16776 0

Дългоочакваният момент почти настъпи - българинът Кубрат Пулев ще се изправи след броени часове срещу американеца Франк Мир в мач, който ще се състои на триъгълен ринг и ще се проведе в Арлингтън, щата Тексас!

Вчерашният кантар не премина без изненади - Кобрата се оказа по-тежък от последния си мач срещу Антъни Джошуа преди близо година, но все пак беше доста по-лек от ММА боеца Франк Мир. Малко след това пък американецът не стисна подадената от Пулев ръка и с това "нажежи" емоциите преди сблъсъка...

В колко часа ще започне галавечерта?

Организаторите са подготвили истинско зрелище за зрителите - те ще станат свидетели на 6 отделни мача. "Черешката на тортата", разбира се, е мачът на Кубрат Пулев срещу Франк Мир! Галавечерта ще започне в 3:00 ч. българско време!

Кога се очаква да започне битката на Кобрата?

Ако имаме предвид предишни събития от подобен характер и фактът, че световноизвестната група Metallica ще разтърси залата, то можем да заключим, че българинът няма да излезе на ринга преди 5 - 5:30 ч. наше време!

*Можете да видите и четете всяка информация за сблъсъка Кубрат Пулев - Франк Мир в SportLive.bg!

Следете мача на Кубрат Пулев срещу Франк Мир  (проследете линка)!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички