Пуснаха филм за живота на Кубрат и Тервел в САЩ, разказаха любопитни истории (ВИДЕО)


Пуснаха филм за живота на Кубрат и Тервел в САЩ, разказаха любопитни истории (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

3959 0

Братята Кубрат и Тервел Пулеви взеха участие в късометражен американски филм преди боксовата гала в Лос Анджелис на 14 май. Двамата български боксьори ще се бият на един ринг срещу различни съперници, като участието им привлича огромен интерес в САЩ.

"Това вече не е само моята битка, а нашата!", споделя Кубрат във филма, според когото битката на неговия брат Тервел срещу Сергей Ковальов може да се окаже ключова за кариерата му оттук нататък. Тервел Пулев все още няма загуба на професионалния ринг, а Ковальов се очертава да бъде най-коравият опонент, срещу който се е изправял.

Заветът, който бащата на Пулеви оставя на синовете си

Във филма Кубрат и Тервел запознават американската аудитория и с истории от своето детство. "Баща ми казваше "Ти си по-големият и като такъв трябва да се грижиш за него и да му помагаш", споделя Кубрат. "Подготвяме се заедно, правим кондиционни тренировки, играем футбол - всичко", допълва Тервел.

 

Тервел Пулев в най-важния си боксов мач при професионалистите

 

Ако Тервел постигне победа срещу Ковальов, то той може да стигне да мач за световната титла в полутежка категория в професионалния бокс. За последно руснакът се е боксирал в края на 2019-а, тъй като през миналата година даде положителна проба за допинг и изтърпя шестмесечно наказание.

Последният мач на Тервел пък бе преди година - в Танзания, когато победи Викапита Мероро и записа 16-а победа на професионалния ринг. Българинът ще премери сили с изключително опитен съперник, тъй като Ковальов има 39 мача зад гърба си, от които е спечелил 34 - 29 с нокаут. Той има 4 загуби и 1 равенство при професионалистите.

След загубата от Джошуа: Кубрат Пулев се завръща в бокса

Съперник на Кубрат Пулев трябваше да бъде друг руснак - Андрей Федосов, но впоследствие той отпадна от сметките за галавечерта и вместо това Кобрата ще премери сили с Джери Форест. Американецът е на 35 години и има 26 победи, 4 загуби и 2 равенства. 

Съперникът на Кубрат Пулев - ядрен електротехник на подводница!

Последният боксов мач на Кобрата е от декември 2020-а, когато загуби битката за световната титла в тежка категория срещу Антъни Джошуа. След това българинът взе участие в новата дисциплина Triad Combat, където се изправи срещу ММА боеца Франк Мир и го победи с нокаут.

Ето дали Кубрат и Тервел провеждат спаринги заедно!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички