ВИДЕО: Кубрат и Тервел тренират здраво преди боксовата галавечер в САЩ


ВИДЕО: Кубрат и Тервел тренират здраво преди боксовата галавечер в САЩ
Снимка: Lap.bg/Mark Robinson and Dave Thompson/Matchroom Boxing

4142 0

Братята Кубрат и Тервел Пулеви се намират в Съединените американски щати, където се готвят за предстоящата боксова галавечер в Калифорния на 14 май. Двамата тренират усилено, както може да се види и от редица видеа и снимки в социалните мрежи.

Тервел ще се качи на ринга срещу бившия световен шампион Сергей Ковальов в мач, който може да му разчисти пътя към световната титла. Кубрат пък ще се изправи срещу американеца Джери Форест в битка, която ще "подгрее" за основното събитие.

Кубрат се завръща на боксовия ринг след дълга пауза: последната му боксова битка бе срещу Антъни Джошуа за световната титла в тежка категория, която българинът загуби в края на 2020-а. След това Кубрат победи ММА боеца Франк Мир в Triad Combat.

Тервел Пулев пък не се е боксирал от края на януари 2021-ва, когато победи Викапита Мероро. Българинът продължава да е без загуба при професионалистите след 16 победи, 13 от които с нокаут. Всички боксови новини около братя Пулеви четете в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички