Кобрата: Мисията ми в живота е да съм световен шампион и ще я изпълня


Кобрата: Мисията ми в живота е да съм световен шампион и ще я изпълня
Снимка: БГНЕС

5633 0

"Да стана световен шампион в тежка категория винаги е било моя мисия в живота и на 20 юни 2020 година ще изпълня съдбата си". Това изявление направи българската звезда в бокса в тежка категория Кубрат Пулев, който бе цитиран от "ВВС". Както е известно, тези дни мачът на Кубрат срещу Антъни Джошуа беше официално обявен.

Българинът е в серия от 8 поредни победи от 2014 година насам, когато бе нокаутиран от Владимир Кличко. Това бе първият и единствен досега опит на Кобата да стане световен шампион в дивизията. "Щастлив съм, че имам възможността да покажа на света колко съм силен наистина", допълни Пулев.

"Трябва да отбележим, че Кубрат ще се хвърли здраво. Трябва да го направи, защото Анди Руис-младши успя и победи Джошуа. Над Антъни вече винаги ще виси съмнението. А Пулев ще бъде един от онези, които казват, че той не струва. Пулев ще се качи на ринга, а хората около него ще шепнат в ухото му колко лесно ще бъде да бие този човек", каза журналистът Стийв Бънс за предаването "5 Live Boxing". А какви хвалебствени думи към българина отправи Джошуа вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички